Ga naar de inhoud

Weddingplanner

Raak je al in de stress van de gedachten dat je je hele bruiloft moet regelen? Of heb je gewoonweg de tijd er niet voor? Ik help je graag. Samen bepalen we met welke onderdelen ik jullie help. Uiteraard kan ik de gehele bruiloft van A tot Z regelen maar het is ook mogelijk dat ik een aantal onderdelen op mij pak. Het gaat er om dat jullie als bruidspaar alleen bezig zijn met de leuke dingen en ik met de rest.

WERKWIJZE

In een gesprek bepalen we samen jullie wensen. Op basis van dit gesprek kom ik met een voorstel voor het aantal uren dat ik denk nodig te zijn. Na aanleiding van dit voorstel kiezen jullie een urenpakket. Zijn de uren uit het pakket op maar willen jullie nog graag mijn hulp hebben geen probleem dan kunnen we gewoon op basis van een vast uurtarief de extra uren verrekenen. 

PAKKETTEN

Voor alle pakketten geldt dat de prijs exclusief reiskosten is. Daarnaast is elk extra uur dat je extra nodig hebt naast het pakket € 60 per uur.

Small

€ 1150,-

20 uur 

Medium

€ 1650,-

30 uur 

Large

€ 2100,-

40 uur 

weddingplanner

Raak je al in de stress van de gedachten dat je je hele bruiloft moet regelen? Of heb je gewoon weg de tijd er zelf niet voor? Ik help je graag. Samen bepalen met welke onderdelen ik jullie help. Uiteraard kan ik de gehele bruiloft van A tot Z regelen maar het is ook mogelijk dat ik een aantal onderdelen op mij pak. Het gaat er om dat jullie als bruidspaar alleen bezig zijn met de leuke dingen en ik de rest regel.

WERKWIJZE

In een gesprek bepalen we samen jullie wensen. Op basis van dit gesprek kom ik met een voorstel voor het aantal uren dat ik denk nodig te zijn. Na aanleiding van dit voorstel kiezen jullie een urenpakket. Zijn de uren uit het pakket op maar willen jullie nog graag mijn hulp hebben geen probleem dan kunnen we gewoon op basis van een vast uurtarief de extra uren verrekenen. Er vind geen restitutie plaats als er uren overgebleven zijn, maar dit gebeurt eigenlijk nooit want zodra ik merk dat ik uren over ga hebben neem ik contact met jullie op om te kijken als ik nog wat extra werkzaamheden kan doen!

PAKKETTEN


Voor alle pakketten geldt dat de prijs exclusief reiskosten is.
Daarnaast is elk extra uur dat je extra nodig bent naast het pakket € 60 per uur.

SMALL

€ 1150,-
20 uur

MEDIUM

€ 1650,-
30 uur

LARGE

€ 2100,-
40 uur