Ga naar de inhoud

styling advies

v.a. € 350 *

Lijkt het jou super leuk om zelf de styling van je bruiloft te doen maar wil je graag hulp bij het creëren van een totaal plaatje, dan is een styling advies misschien wel wat voor jou!

WERKWIJZE

Om een goed styling advies te geven ga ik altijd eerst met jullie in gesprek om jullie beter te leren kennen en jullie wensen en  in kaart te brengen. Op basis van dit gesprek maak ik voor jullie een stylingsplan.

 
Wat houdt een stylingplan in?
 
+  Basis voor stylingplan is ons gesprek + jullie Pinterest borden
+  Ontwerp/opstelling voor verschillende onderdelen van de bruiloft (welkomstbord, ceremonie, diner, etc.)
+  Lijst met alle benodigde materialen per bruiloftsonderdeel
+  Persoonlijk ontwerp voor signing
+  Vrijblijvende offerte voor huur van stylingsmaterialen
 

* Stylingplan voor de onderdelen welkomstbord, ceremonie en diner. Exclusief  locatie bezoek, reiskosten en huur van stylingproducten

Wil je toch liever dat ik ook de styling verzorg op jullie grote dag? Dat is uiteraard mogelijk. Kijk bij mijn optie ‘bruiloft styling’ wat ik dan voor jullie kan betekenen, of maak een afspraak.

styling advies

v.a. € 350*

Lijkt het jou super leuk om zelf de styling van je bruiloft te doen, maar wil je graag hulp bij het creëren van een totaal plaatje? Dan is een styling advies misschien wel wat voor jou!

WERKWIJZE

Om een goed styling advies te kunnen geven ga ik altijd eerst met jullie in gesprek. Ik wil graag ontdekken wie jullie zijn en wat jullie liefdesverhaal is. Dit in combinatie met jullie wensen en dromen is de basis voor het styling plan dat ik ga maken. 

+  Ontwerp/opstelling voor de verschillende bruiloft onderdelen (ceremonie, diner, etc.)

+  Lijst met benodigdheden per onderdeel

+  Signing (welkomsborden, etc.) speciaal ontworpen voor jullie

+  Vrijblijvende offerte voor het huren van stylingsmaterialen

+  Eventueel locatie bezoek om mogelijkheden te bekijken

 

* Stylingplan voor een welkomstbord, de ceremonie en het diner. Exclusief locatie bezoek, reiskosten en huur van producten.

Wil je toch liever dat ik ook de styling verzorg op jullie grote dag? Dat is uiteraard mogelijk. Kijk bij mijn optie ‘bruiloft styling’ om te zien wat ik voor jullie kan betekenen, of maak een afspraak.