Ga naar de inhoud

Ceremoniemeester

v.a. € 1100 *

Hebben jullie zelf alles al geregeld voor jullie bruiloft maar willen jullie liever niet je beste vriendin of lieve zus vragen als ceremoniemeester omdat je graag wil dat iedereen optimaal kan genieten van jullie grote dag? Dat snap ik heel goed. Gelukkig ben ik er, het Trouwmeisje! Ik kan namelijk prima het ‘ja’ woord missen om te checken of de taart en champagne al klaar staan of tijdens het diner even checken of het dessert wel op tijd wordt geserveerd.

* Deze prijs is exclusief reiskosten. 

WERKWIJZE

 
Wat kunnen jullie van mij verwachten als professioneel ceremoniemeester?
 
+  Ik ben de ‘regisseur’ van jullie bruiloft en zorg dat op de grote dag alles op rolletjes verloopt.
+  Ik ben het aanspreekpunt voor jullie gasten. Hierbij kan je denken aan het doorgeven van dieetwensen, aan/afmeldingen of het plannen van stukjes en speeches.
+  Tijdens de dag ben ik het aanspreekpunt voor alle leveranciers. Daardoor worden jullie niet gestoord en kunnen jullie lekker feest vieren.
+  Samen met jullie zorg ik dat er compleet draaiboek is dat met alle leverancier wordt gedeeld. Zo weet iedereen wanneer wat moet gebeuren. 
+  Drie weken voor de bruiloft gaan we samen zitten met de locatie om alles nog een keer door te nemen. 

Zijn jullie na het lezen enthousiast geworden? Plan snel een vrijblijvende afspraak in. Tijdens deze afspraak vind ik het vooral belangrijk dat we elkaar beter leren kennen om te kijken of er een klik is. Zijn jullie na de afspraak nog steeds enthousiast dan ga ik vol enthousiasme voor jullie aan de slag.

Willen jullie naast dat alles op rolletjes loopt ook graag een bruiloft die er helemaal Pinterest waardig uitziet, bekijk dan ook eens mijn styling mogelijkheden. Deze twee diensten zijn namelijk perfect te combineren.

ceremoniemeester

v.a. € 1100 *

Hebben jullie zelf alles al geregeld voor je bruiloft maar willen jullie liever niet je beste vriendin of lieve zus vragen als ceremoniemeester omdat je graag wil dat iedereen optimaal kan genieten van jullie grote dag? Dat snap ik heel goed. Gelukkig ben ik er, het Trouwmeisje! Ik kan namelijk prima het ‘ja’ woord missen om te checken of de taart en champagne al klaar staat of tijdens het diner even check als het dessert wel op tijd wordt geserveerd.

* Deze prijs is exclusief reiskosten

WERKWIJZE

Wat kunnen jullie van mij verwachten als professioneel ceremoniemeester?

+  Ik ben de ‘regisseur’ van jullie bruiloft en zorg dat op jullie grote dag alles op rolletjes verloopt.

+  Ik ben het aanspreekpunt voor jullie gasten. Hierbij kan je denken aan het doorgeven van dieetwensen, aan/afmelden of het plannen van stukjes en speeches.

+  Tijdens de dag ben ik het aanspreekpunt voor alle leveranciers. Daardoor worden jullie niet gestoord en kunnen jullie lekker feest vieren.

+  Samen met jullie zorg ik dat er een compleet draaiboek is dat met alle leveranciers wordt gedeeld. Zo weet iedereen wanneer wat moet gebeuren.

+  Drie weken voor de bruiloft gaan we samen zitten met de locatie om alles nog een keer door te nemen. 

Zijn jullie na het lezen enthousiast geworden? Plan snel een vrijblijvende afspraak in. Tijdens deze afspraak vind ik het vooral belangrijk dat we elkaar beter leren kennen om te kijken als er een klik is. Zijn jullie na de afspraak nog steeds enthousiast dan ga ik vol enthousiasme voor jullie aan de slag.

Wil jullie naast dat alles op rolletjes loopt ook graag een bruiloft die er helemaal Pinterest waardig uitziet, bekijk dan ook is mijn styling mogelijkheden. Deze twee diensten zijn namelijk perfect te combineren.